Massage botade ryggvärken

Massage botade ryggvärken

Välkomna in till dagens inlägg den här fina vinterdagen i januari. Strax före jul trodde jag att julen skulle bli förstörd, för jag har hade så ont i ryggen så varken pepparkaksbaket eller kokningen av skinkan blev av. Men så hörde jag talas om ett företag inom massage i Nyköping som heter Soleus Massage och Kostrådgivning, och jag bestämde mig för att prova vad denna massage kunde göra för mig.  

Jag gick dit några dagar innan julafton, och så bra som denna massage hjälpte trodde jag inte var möjligt innan jag var där. Eftersom jag fick så bra hjälp när jag vände mig till Soleus Massage och Kostrådgivning och fick massage i Nyköping, så kände jag att jag det verkligen var en bra sak idag att berätta om det här på bloggen. Nu blev julfirandet av i alla fall, och det var som ett mirakel att jag till och med klarade att städa villan och putsa fönstren dagen efter att jag fått massage, och alla var glada och nöjda på julafton över att det blev en jul som var som alla andra julaftnar. Mina barn och min man hade inte alls räknat med detta för det vet ju vilka hemska ryggproblem jag haft, och inte ens jag trodde på att mirakel kunde ske. Nåväl, det var kanske inte ett mirakel, men det var åtminstone en riktigt bra massage som hade god effekt på mig. Jag fick också ett så fint bemötande när jag kom till Soleus Massage och Kostrådgivning och det är givetvis en sak som man uppskattar när företag har såhär bra kundservice. Jag tycker att det här företaget är så bra, så om någon av er är intresserad av att få massage i Nyköping så borde ni verkligen se till att boka en tid hos Soleus Massage och Kostrådgivning. 


Kommentarer är stängda.