Få fotvård hemma

Få fotvård hemma

Tjenare mors! Hoppas du mår fint och att du har det bra och att det nya året börjat bra. Nu tänkte jag skriva ett inlägg om företaget som jag för någon vecka sedan vände mig till för när jag behövde en fotvård här i Kungälv. Företaget heter Tawan Fotvård, och är det här med fotvård något som du behöver tycker jag att du ska lyfta på luren allaredan idag och ringa och bestämma en tid med hon som driver och äger Tawan Fotvård. 

Jag valde att ta kontakt med det här företaget för att jag under en längre period har haft problem med mina fötter, jag kände att jag inte kunde vinna matchen med det jag gjorde hemma med hjälp av en fotfil och mjukgörande fotsalva. Det var då jag hörde av mig till det här företaget. Under tiden jag har upplevt problem med fötterna har jag kollat på olika fotvårdsföretag, och det som skiljer Tawan Fotvård från andra företag är att de gör hembesök. Att slippa åka hemifrån för att få fotvård passar mig ypperligt, för det sparar jag minst två timmar på, tid jag hellre lägger på annat. Efter några behandlingar är mina fötter nu helt annorlunda mot innan. Det finns inga förhårdnader kvar och så mjuka och lena fötter som jag har nu, det har jag aldrig haft innan och det har jag att tacka Tawan Fotvård för. Om du tycker att ett hembesök vore bra så att du kan få din fotvård i Kungälv med omnejd i hemmamiljö, ska du givetvis höra av dig till Tawan Fotvård. 


Kommentarer är stängda.